Sponsoring

Wil je succesvol zijn en rijkdom ervaren? Leef je passie, volg je hart en voeg waarde toe aan het leven van anderen

Sponsoring

 

Kan uw vereniging ook best wat (financiƫle) sponsoring gebruiken?

 

Een vereniging, club, stichting zet zich altijd in om voor de leden zoveel mogelijk voordeel te behalen uit het lidmaatschap van en voor de leden.

 

Vandaag de dag wordt het steeds moeilijker om de begroting sluitend te krijgen. Dit komt onder meer doordat de subsidiekraan steeds verder dicht gedraaid wordt. Sommige verenigingen, clubs en stichtingen hebben hun subsidie zien verdampen de laatste jaren. Bij sommigen staat het water aan de lippen.

 

De kracht van een vereniging bestaat uit de kracht van de leden die de vereniging een warm hart toedragen. Soms zijn de middelen echter niet toereikend. Hierdoor kunnen lang gekoesterde verbeteringen niet doorgevoerd worden of erger nog, komt het voortbestaan van de vereniging, club of stichting in gevaar.

 

Heeft u er wel eens aan gedacht om te informeren naar de mogelijkheden van sponsoring?

 

WBCoach beschikt over een uniek concept van sponsoring waarbij de financiƫle positie van de vereniging, club of stichting op een hoger niveau kan worden gebracht.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vereniging, club of stichting neem dan direct contact met ons op via het onderstaande informatieformulier. Zet als eerste regel in uw bericht het woord SPONSORING. Wij sturen uw bericht dan gelijk door naar de juiste persoon.

 

Wij zijn ook uw vereniging, club of stichting graag van dienst.

 

Meer weten over WBCoach en alle voordelen?

 

Neem dan vrijblijvend contact op door onderstaand contactverzoek in te vullen