Niet graaien maar delen

Wil je succesvol zijn en rijkdom ervaren? Leef je passie, volg je hart en voeg waarde toe aan het leven van anderen

Ik heb me vaak afgevraagd hoe de wereld eruit zou zien als mensen bereid zouden zijn om alles eerlijk met elkaar te delen.

 

Op een zeker moment ga je aan jezelf twijfelen. Is het ├╝berhaupt wel mogelijk om alles eerlijk onder elkaar te verdelen?

 

Hoe kom je aan een systeem, organisatie, bedrijf, overheid, land waarin de passie van delen als volkomen normaal wordt ervaren en waarin alles in het werk wordt gesteld om dit doel te bereiken.

 

Na jaren van onderzoeken, gesprekken voeren en partijen ontmoeten en daarmee van gedachten wisselen denk ik dat ik een dergelijke partij dan toch uiteindelijk heb gevonden.

Mensen met een passie voor delen. Die vele jaren achtereen heel veel werk hebben verricht om dit ultieme doel bereikbaar te maken voor iedereen die hierin mee wil gaan.

 

De passie voor delen stroomt als een zuurstofrijke bloedstroom door mijn lijf en kan nu, na jaren van zoeken, eindelijk de vrije ruimte krijgen.

Een manier van samenwerken, alles met, voor en door elkaar bereiken.

Ik kan nauwelijks beschrijven wat er door je heen gaat als iets dergelijks dan uiteindelijk toch mogelijk blijkt te zijn.

 

Er is heel veel werk verzet door de mensen die dit op poten hebben gezet, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Niets is aan het toeval overgelaten, aan alles is gedacht. Het is net zo groots als de eerste radio, de eerste televisie, de eerste PC voor thuis, etc. etc. Zaken waarvan je lange tijd dacht dat het onmogelijk was, terwijl we vandaag de dag wel beter weten.

Nu de mooie taak aan mijzelf en iedereen die gelooft in de mogelijkheid om alles eerlijk met elkaar te delen om dit wereldkundig te maken en zo veel mogelijk mensen hiervan gebruik gaan laten maken.

 

Deel mijn passie als je van mening bent dat de passie van delen ook de jouwe is en sluit je nu aan bij onze ambassadeurs van het eerste uur om gezamenlijk de passie van delen als een virus rond te laten gaan, waarbij we zo veel mogelijk mensen besmetten en iedereen de kans geven hierin mee te delen.

 

Peter Dekker

Welzijns- en Businesscoach

 

 

 

Meer weten over WBCoach en alle voordelen?

 

Neem dan vrijblijvend contact op door onderstaand contactverzoek in te vullen